Nieuws > Secutec News

Ontdek de vernieuwde Secutec Security Summit 2023: Hoe kwetsbaar bent u écht?

 

Maak kennis met onze productspecialisten, laat u verrassen door onze partners en kom te weten hoe makkelijk we uw gegevens terugvinden op het Darknet, op de Secutec Security Summit.

De Secutec Security Summit gaat dit jaar door in Technopolis. De Mechelse wetenschapshub staat al jaren gekend om zijn inspanningen om wetenschap en technologie toegankelijk te maken voor een breed publiek. Ze delen die ambitie met Secutec en dat leverde een bijzondere samenwerking op. Tijdens de Summit neemt Technopolis-CEO Stephane Berghmans u namelijk mee in het verhaal van een grootscheepse cyberaanval die het had gemunt op Technopolis – en hoe zij deze samen met Secutec wisten af te wenden. Het belooft een praktische case te worden, met best practices, tips en te vermijden valkuilen. 

Hoe vatbaar bent u echt?

Bij Secutec houden we van vernieuwing. Nieuwe ideeën om onze klanten bij te staan, nieuwe producten om hen nog beter te beveiligen en nieuwe concepten om hen nog beter te kunnen informeren. 

Daarom hebben we de Secutec Security Summit vernieuwd voor onze editie 2023. Dit jaar spitsen we meer dan ooit toe op u, onze bezoeker. We wenden onze tools en kennis aan om uw aanwezigheid op het Darknet bloot te leggen, en we leggen u daarbij haarfijn uit waar het schoentje knelt. 

Welke data vinden we die door hackers kan worden misbruikt om uw organisatie te hacken? Welke medewerkers zetten de deur open voor hackers? We pluizen het graag met u uit en geven daarbij een unieke inkijk in onze werkwijze. 

Ontdek onze partners

Ook onze partners tonen zich van hun beste kant. Kom te weten hoe het Darknet kan worden gebruikt om criminelen te vatten, hoe cybersecurity van de toekomst eruitziet, wat u vandaag nodig hebt om helemaal beschermd te zijn tegen de immer uitdijende (online) dreigingen, en nog veel meer. We vertellen het u graag, samen met onze partners, tijdens boeiende sessies en informele netwerking gesprekken. 

Schrijf gratis in!

We verwelkomen iedereen graag op donderdag 16 november voor de Secutec Security Summit 2023, vanaf 13u in Technopolis. Schrijf je hieronder gratis in. 

Schrijf je gratis in!

Inschrijvingen voor dit event zijn beëindigd.

Ontvang alle tech-updates in je mailbox!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.