secure-sight-logo
Ontdek hoe Threat Intelligence u kan helpen betere beslissingen te nemen

U heeft al fors geïnvesteerd in beveiligingsinfrastructuur om cyberbeveiligingsaanvallen te voorkomen, op te sporen en erop te reageren. Toch heb je nog te vaak het gevoel dat je ad hoc branden aan het blussen bent. Kortom, u twijfelt nog over uw huidige cybersecuritybeleid.

Wil meer weten?
cloud-monitor
Inbreuken tijdig stoppen

U zoekt naar manieren om u proactiever, effectiever en strategischer te verdedigen, zonder dat u al uw infrastructuur hoeft te vervangen. Wat u nodig heeft, is de juiste informatie, op het juiste moment en op de juiste manier geleverd. Want alleen zo kan u inbreuken op tijd stoppen.

cloud-monitor
Een digitale rondleiding rond uw bedrijf

SecureSIGHT is een beheerde oplossing waarmee we als het ware continu digitaal rond uw bedrijf lopen. Onze experts kijken proactief welke ramen en deuren open staan, wat er bekend is over uw medewerkers en relaties en welke dreigingen mogelijk kwetsbaar zijn voor uw organisatie.

cloud-monitor
Proactieve beveiliging op basis van Threat Intelligence voor iedereen toegankelijk

Vanuit ons Security Operations Center in België maakt u eenvoudig gebruik van onze kennis over cybersecurity en internet. We verzamelen informatie over mogelijke aanvallen, voegen context toe aan waarschuwingen en zorgen ervoor dat alleen de belangrijke berichten op uw pad komen. Hiermee maken we proactieve beveiliging op basis van Threat Intelligence voor iedereen toegankelijk.

SecureSIGHT-pakketten

SIGHTAdvanced
  • Weekly vulnerability scanning
  • Account takeover fraud prevention and monitoring
  • Active managed threat hunting
  • Managed EDR on servers
Een offerte aanvragen
SIGHTUltimate
  • Weekly vulnerability scanning
  • Account takeover fraud prevention and monitoring
  • Active managed threat hunting
  • Managed EDR on servers
Een offerte aanvragen

Monitoring componenten

vulnerability-scanning

VULNERABILITY SCANNING

Onze oplossing voor het scannen van kwetsbaarheden geeft inzicht in al uw apparaten die direct toegankelijk zijn vanaf internet.

U krijgt een gedetailleerd overzicht van alle externe kwetsbaarheden. Wij kijken verder dan alleen uw bekende netwerk. Denk bijvoorbeeld ook aan andere (slimme) apparaten die online zijn aangesloten, datalekken naar de cloud, phishingwebsites en kwetsbare databases.

Wij onderzoeken direct alle zwakke punten in ons Security Operations Center en informeren u uiteraard direct over de resultaten.

vulnerability-scanning

ACCOUNT TAKEOVER FRAUD PREVENTION & MONITORING

Overname van werknemersaccounts is een vorm van online fraude die optreedt wanneer criminelen gestolen logins gebruiken om toegang te krijgen tot bedrijfsaccounts.

Zeker wanneer medewerkers vaak hetzelfde wachtwoord gebruiken voor verschillende online accounts, is het voor criminelen relatief eenvoudig om logins opnieuw te gebruiken. De wachtwoorden worden verkregen via datalekken of keyloggers en zijn vaak te vinden op het dark web.

SecureSIGHT Account Takeover Fraud Prevention geeft u inzicht in de namen en wachtwoorden die betrokken zijn geweest bij datalekken, waardoor uw bedrijf deze vorm van accountovername vroegtijdig kan voorkomen.

vulnerability-scanning

ACTIVE MANAGED THREAT HUNTING

Wij kijken naar uw organisatie door de ogen van een cybercrimineel. We maken een analyse van alles wat onder onze aandacht is gekomen. U krijgt een gedetailleerd overzicht van de kwetsbaarheden van uw bedrijf, waarbij we ook uitgebreid aandacht besteden aan schaduw-IT, de cloud en leveranciers.

SecureSIGHT biedt proactief inzicht in cyberdreigingen die verder gaan dan uw huidige beveiligingssystemen. Het blokkeert een nieuwe kwaadaardige infrastructuur onmiddellijk bij het online gaan. Onze service vindt snel de oorzaak van de dreiging en zorgt voor een effectieve oplossing. Doordat de experts van Secutec jarenlange ervaring hebben en gebruik maken van geavanceerde tools, zijn zij in staat onbekende dreigingen in een vroeg stadium op te sporen en op te lossen.

vulnerability-scanning

MANAGED EDR VOOR SERVERS

Vroegtijdige opsporing is één ding. Maar 24/7 monitoring door een team van security experts is net zo belangrijk. SecureSIGHT Managed EDR voor servers maakt het gemakkelijk om actuele bedreigingen direct te monitoren.

 


 
 
 

Klaar om uw bedrijf proactief te beschermen tegen cyberdreigingen?

scan-icon

Doe een gratis externe beveiligingsscan

Ontdek de voordelen van SecureSIGHT!

Doe nu uw gratis beveiligingsscan

Voer hier uw domeinnaam in en ontdek hoe SecureSIGHT uw bedrijf veiliger kan maken door middel van onze threat intelligence.

Mogen wij voor u aan de slag?

Wilt u gebruik maken van de expertise van Secutec?
Ons team van experts staat dag en nacht klaar om uw bedrijf optimaal te beschermen vanuit ons Security Operation Center. U betaalt voor wat u gebruikt en kunt eenvoudig op- en afschalen.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd?

Vraag een gratis demo aan

Nadat u dit formulier hebt ingediend, zullen wij contact met u opnemen om een demo van ongeveer 30 minuten te plannen.

Een offerte aanvragen

Ontvang alle tech-updates in je mailbox!