secure-sight-logo
Ontdek hoe Threat Intelligence u kan helpen betere beslissingen te nemen

In het huidige, snel evoluerende digitale landschap ontwikkelen cyberdreigingen zich voortdurend, waardoor het steeds uitdagender wordt om uw beveiliging zelfstandig te beheren. De war for talent woedt bovendien hevig en benadrukt het belang van efficiënt beheer van resources. Hier komt Secutec SecureSIGHT in actie, als uw toegewijde interne beveiligingsteam.

Door middel van geautomatiseerde monitoring en robuuste bescherming waarborgen we de veiligheid van uw organisatie, zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet.

Wil meer weten?
cloud-monitor
Inbreuken tijdig stoppen

U zoekt naar manieren om u proactiever, effectiever en strategischer te verdedigen, zonder dat u al uw infrastructuur hoeft te vervangen. Wat u nodig heeft, is de juiste informatie, op het juiste moment en op de juiste manier geleverd. Want alleen zo kan u inbreuken op tijd stoppen.

cloud-monitor
Een digitale rondleiding rond uw bedrijf

SecureSIGHT is een managed oplossing waarmee we als het ware continu digitaal rond uw bedrijf lopen. Onze experts kijken proactief welke ramen en deuren open staan, wat er bekend is over uw medewerkers en relaties en welke dreigingen mogelijk kwetsbaar zijn voor uw organisatie.

cloud-monitor
Proactieve beveiliging op basis van Threat Intelligence voor iedereen toegankelijk

Vanuit ons Security Operations Center in België maakt u eenvoudig gebruik van onze kennis over cybersecurity en internet. We verzamelen informatie over mogelijke aanvallen, voegen context toe aan waarschuwingen en zorgen ervoor dat alleen de belangrijke berichten op uw pad komen. Hiermee maken we proactieve beveiliging op basis van Threat Intelligence voor iedereen toegankelijk.

Monitoring componenten

vulnerability-scanning

Attack Surface Management

We identificeren en beheren alle potentiële kwetsbaarheden en zwakke punten in de digitale omgeving van uw organisatie die kunnen worden uitgebuit door cyberaanvallers. Het doel is om uw algehele risico te verminderen door het aantal mogelijke toegangspunten voor aanvallers te minimaliseren en ervoor te zorgen dat bestaande kwetsbaarheden op de juiste wijze worden geïdentificeerd en geprioriteerd.

Download de datasheet

vulnerability-scanning

Leaked Credentials Monitoring

We bieden inzicht in gecompromitteerde gebruikersnamen en wachtwoorden uit datalekken, waardoor uw bedrijf proactief accountmisbruik kan voorkomen. Onze waakzame monitoring van het darknet identificeert tekenen van dreigende aanvallen en potentiële datalekken.

Download de datasheet

vulnerability-scanning

Darknet Monitoring

Onze darknet-scans helpen organisaties hun gevoelige informatie te beschermen, compliance te behouden en de risico’s te beperken die gepaard gaan met de blootstelling van credentials. Het is een proactieve maatregel om je te beschermen tegen opkomende bedreigingen, ongeautoriseerde toegang en datalekken in een steeds meer verbonden en digitale wereld.

Download de datasheet

vulnerability-scanning

Active Managed Threat Hunting

We jagen actief op indicators of compromise (IOC). Onze SecureSIGHT-intelligentie blinkt uit in het detecteren van geavanceerde bedreigingen die vaak over het hoofd worden gezien door conventionele systemen, en past zich voortdurend aan aan het steeds veranderende cyberdreigingslandschap, zodat u snel kunt reageren op beveiligingsincidenten.

vulnerability-scanning

Managed XDR Services

Endpoint- en serverbeveiliging zijn van het grootste belang in het licht van cyberdreigingen. Onze XDR-oplossing – Extended Detection and Response – biedt 24/7 geavanceerde dreigingsdetectie, realtime zichtbaarheid, snelle incidentrespons, compliance en gebruiksgemak.

Download de datasheet

vulnerability-scanning

Autonomous PEN Testing

Om de bestaande beveiligingsmaatregelen te beoordelen, proberen we kwetsbaarheden en zwakke punten in de doelomgeving uit te buiten en de grootste risico’s te prioriteren. Deze proactieve benadering stelt ons in staat eventuele blinde vlekken te identificeren en uiteindelijk uw algehele veerkracht op het gebied van cyberbeveiliging te verbeteren.

 

Klaar om uw bedrijf proactief te beschermen tegen cyberdreigingen?

scan-icon

Doe een gratis externe beveiligingsscan

Ontdek de voordelen van SecureSIGHT!

Vraag uw gratis beveiligingsscan aan

Voer hier uw domeinnaam in en ontdek hoe SecureSIGHT uw bedrijf veiliger kan maken door middel van onze threat intelligence.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mogen wij voor u aan de slag?

Wilt u gebruik maken van de expertise van Secutec?
Ons team van experts staat dag en nacht klaar om uw bedrijf optimaal te beschermen vanuit ons Security Operation Center. U betaalt voor wat u gebruikt en kunt eenvoudig op- en afschalen.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd?

Vraag een gratis demo aan

Nadat u dit formulier hebt ingediend, zullen wij contact met u opnemen om een demo van ongeveer 30 minuten te plannen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een offerte aanvragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ontvang alle tech-updates in je mailbox!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.