Secutec SecureDNS

De snelste, krachtigste bescherming op de markt
Proactief blokkeren
Proactief blokkeren

Detecteer en blokkeer nieuwe bedreigingen waar uw huidige antivirus nog niet van op de hoogte is.

Automatische bewakings- en detectiewaarschuwingen
Automatische bewakings- en detectiewaarschuwingen

Controleert automatisch al uw DNS-verbindingen, 24/7. U wordt onmiddellijk gewaarschuwd wanneer er een kwaadaardige detectie wordt opmerkt.

Geen infrastructuurwijzigingen
Geen infrastructuurwijzigingen

De dienst kan in minder dan 60 minuten worden geïmplementeerd en werkt meteen.

Op maat gemaakt voor uw behoeften
Op maat gemaakt voor uw behoeften

Onze oplossingsspecialisten kunnen alle gewenste wijzigingen aanbrengen en bieden 24 uur per dag ondersteuning.

Wil meer weten?

Wat is Secutec SecureDNS?

Hoe werkt het?

Secure DNS stuurt alle DNS-verzoeken van uw netwerk door naar onze Secure DNS-server. Deze server controleert de domeinreputatie van de opgevraagde URL. Als een gebruiker een geblokkeerd domein bezoekt, krijgen ze een standaardblokkeringspagina te zien. Als het domein op de witte lijst staat of niet bekend staat als “bedreigend”, krijgt de gebruiker toegang tot het domein. Houd er rekening mee dat gebruikers geen latentie of extra verwerkingstijd zal ervaren!

 

HDIW-visual

Wees malware en phishing te slim af

 • Extra beschermingslaag door elke domeinreputatie te controleren
 • Implementatie in minder dan 60 minuten
 • Blokkeren van schadelijke webinhoud en nog niet gecategoriseerde domeinen
 • Werkt met elk IT-netwerk of beveiligingsconfiguratie in uw bedrijf
 • Detectie van specifieke malware in uw netwerk
 • Het dashboard geeft je een overzicht van alle detecties

Uniek

Onze Secure DNS-oplossing is uniek in de markt, het beschermt uw netwerk en gegevens tegen internetbedreigingen via onbeveiligde DNS-verbindingen. We detecteren bijvoorbeeld ongewenste e-mails, schadelijke software en websites die worden beheerd door internetcriminelen. Door lokale en internationale databases te combineren, controleren we binnen een nanoseconde de reputatie van deze websites en houden we uw netwerk vrij van deze internetbedreigingen. Door verschillende databases te combineren is deze oplossing sneller en nauwkeuriger dan uw huidige anti-spam, firewall en proxyserver.

Functies

 • Informatie over meerdere leveranciers: we gebruiken een gecombineerde database van meer dan 35 antivirus-, firmware- en antispamleveranciers, zoals Kaspersky, McAfee, Symantec, Fortinet, Palo Alto Networks en meer.
 • Honeypot-service: een honeypot simuleert een besturingssysteem en stelt een aanvaller in staat om in te loggen en opdrachten uit te voeren of malware te downloaden. Ons honeypot-netwerk bestaat uit 16 datacenters en 400 machines.
 • CERT feeds: dankzij onze exclusieve samenwerking met het Belgische Federale Cyber Emergency Response Team (CERT), hebben we toegang tot informatie over 20.000 verdachte lokale URL's per dag.
 • Nieuwe domeinen: meer dan 22% van alle nieuw geregistreerde domeinen wordt gebruikt voor cybercriminaliteit. Daarom blokkeren we nieuwe domeinen 24 uur lang, zodat we de tijd hebben om ze goed te analyseren en indien nodig, opnieuw te categoriseren.
 • Geheime CCB-feeds: we wisselen informatie uit over lokale cyberaanvallen met het Centrum voor Cybersecurity België (CCB).
 • Webbrowsers: Gegevens (URLS die we als slecht identificeren) zullen worden verstrekt aan Microsoft, Google en Apple van acties op Internet Explorer, Chrome, Firefox , Safari,...

Vraag je gratis trial aan!

Probeer nu!

Ontvang de Datasheet

Download

Voordelen van Secutec SecureDNS

Sneller blokkeren — meer detecteren — proactief voorkomen
 • Rapportagedashboard | Om uw prestaties bij te houden, bieden we een gedetailleerd dashboard van alle DNS-query's en geblokkeerde bedreigingen Het rapportage- en waarschuwingsdashboard kan volledig worden aangepast met gepersonaliseerde rapporten en waarschuwingen.
 • Krachtige beveiligingsservice | Meer kwaadaardige domeinen worden in een eerder stadium geblokkeerd. We detecteren ook lokale Belgische bedreigingen die niet bekend zijn bij andere leveranciers van veiligheidsoplossingen.
 • Volledige netwerkbeveiliging | Secure DNS beschermt elk element in uw netwerk, inclusief pc's, laptops, servers, printers, scanners, IOT, Blackbox, cryptocurrency-mining, enz.
Gemoedsrust
 • Ondersteuning binnen 24 uur | Onze hulp nodig? Onze oplossingsspecialisten staan voor u klaar.
 • Implementatie in minder dan 60 minuten | Onze oplossingsspecialist configureert uw DNS-instelling tijdens een oproep op afstand. Zo eenvoudig, maar zo efficiënt!

Klaar om cyberdreigingen een stap voor te zijn?

Demo duurt ongeveer 30 minuten

Wees veilig, ook als u zich buiten uw netwerk bevindt of op reis bent

Met de Secure DNS Agent worden alle DNS-verbindingen van niet-VPN-gebruikers buiten uw bedrijfsnetwerk gemonitord, wat u meer gemoedsrust geeft.

Alle DNS-query’s worden automatisch doorgestuurd naar de Secutec Secure DNS-server, die de domeinreputatie van de gevraagde URL controleert. Als het domein veilig is, wordt de verbinding tot stand gebracht. De Secure DNS Agent vereist geen hardware-installatie. De Secure DNS Agent is de nieuwste toevoeging aan onze Secure DNS-oplossing. Het past in onze filosofie van continue innovatie.


Voordelen van Secutec Secure DNS Agent

 • Bescherm uw medewerkers overal: wanneer ze thuis werken, op de luchthaven, op een co-working space, ... uw medewerkers kunnen altijd veilig werken met de Secure DNS Agent.
 • Geen VPN-verbinding, geen probleem! Je bent nog steeds beschermd! Werknemers maken niet altijd verbinding met de VPN wanneer ze op afstand werken. Geen zorgen met de Secure DNS Agent zijn uw medewerkers altijd beschermd tijdens het surfen op internet.
 • Geen actie van de eindgebruiker nodig: uw medewerkers hoeven geen extra handmatige actie uit te voeren om van ons de agent te maken.
 • Geen extra hardware nodig: er is geen extra hardware nodig om de agent te gebruiken.

Benieuwd hoe Secutec Secure DNS werkt?

U wilt dat uw bedrijfsinformatie zo veilig mogelijk is. Secutec SecureDNS biedt een extra beschermingslaag bovenop de firewall en antivirussoftware. Lees er alles over in ons gratis e-book.

Ontvang nu uw gratis eBook

Vul dit korte formulier in om het e-book te ontvangen en meer te weten te komen over Secutec Secure DNS.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom firewalls en anti-malware niet voldoende zijn om uw netwerk te beschermen

De kans is groot dat u de beveiliging van uw netwerk volledig in handen geeft van een firewall en traditionele anti-malwaresoftware. Dat is een begin, maar deze traditionele leveranciers missen ten minste twee cruciale functies:

 • Traditionele anti-malware blokkeert nieuw geregistreerde domeinen niet proactief, ook al wordt meer dan 22% van al deze domeinen gebruikt voor cybercriminaliteit.
 • Reguliere anti-malware vertrouwt op zijn eigen informatiekanalen en legt niet automatisch lokale informatie op kwaadaardige domeinen vast.

Secutec Secure DNS heeft die twee zorgen gedekt, en meer.

VAB-logo “Secure DNS werkt lekker simpel, ik zie dat onze antivirus werkt maar Secure DNS biedt een extra beschermingslaag.”
– Pieter Verheyden, VAB

Veilige DNS blokkeert meer bedreigingen in een eerder stadium

Aangezien bijna een kwart van de nieuw geregistreerde domeinen exclusief is ingericht voor cybercriminaliteit, richt Secutec Secure DNS zich onder meer op het opruimen van die recente domeinen. We blokkeren ze automatisch voor 24 uur, waarin we ze goed analyseren en je informeren of een domein kwaadaardig is of niet.

Daarnaast beveiligen we DNS-verbindingen door eerst verbindingsverzoeken door te sturen naar onze eigen Secure DNS-server, voordat ze groen licht geven. We laten u snel zien hoe dit werkt:

Een Domain Name Server (DNS) koppelt de URL (de hostnaam in die URL) die uw gebruikers in hun webbrowser invoeren aan het IP-adres van die opgevraagde website. Het DNS-verzoek wordt afgehandeld en gecontroleerd door onze Secure DNS-server voordat de verbinding met de gevraagde URL tot stand wordt gebracht. Door corrupte verbindingen op dit niveau te blokkeren, voorkomen we webverkeer naar kwaadaardige websites.

Wacht niet tot het te laat is. Laat ons uw gegevens volledig beschermen

Bescherm uw gegevens met onze tijdelijke aanbieding van een proefperiode van 4 weken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor uw gratis proefperiode
Start je gratis proefperiode

Vraag jouw kwetsbaarheid check aan

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Neem contact met ons op voor verdere vragen

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Beveiligingsscan

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ontvang alle tech-updates in je mailbox!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.