Nieuws > Secutec News

Secutec SecureDNS verkrijgt het ESCO label ‘Cybersecurity Made In Europe

 

Begin november verkreeg SecureDNS, een oplossing van Secutec het ESCO label ‘Cybersecurity Made In Europe.

ECSO (European Cybersecurity Organisation) is een Europese non-profit organisatie en partner van de Europese Commissie voor de implementatie van publiek-private samenwerking op het gebied van cybersecurity. Daarnaast is ECSO een erkende speler in het Europese institutionele landschap. ECSO ondersteunt allerlei initiatieven en projecten die gericht zijn op de ontwikkeling en bevordering van Europese cyberbeveiliging.

 

Secutec SecureDNS verkreeg het ESCO label omdat:

  • Secutec haar hoofdkantoor in Europa heeft staan;
  • Alle aandeelhouders woonachtend zijn binnen Europa
  • De ontwikkeling van Secutec SecureDNS binnen Europa plaatsvindt en 50% van onze R&D op het gebied van cyberbeveiliging en meer dan 50% van onze werknemers zich in de EU27, de EVA- en EER-landen en/of het VK bevinden.
  • Wij voldoen aan de basiseisen van ENISA’s ‘Indispensable baseline security requirements for secure ICT products and services’.
  • De wijze waarop Secutec SecureDNS met gegevens en privacy omgaan aantoonbaar juist is, Secutec heeft laten zien dat wij voldoen aan de eisen van de AVG/GDPR.

 

‘We zijn erg trots dat we het ‘Cybersecurity Made in Europe keurmerk’  hebben ontvangen op onze Secutec SecureDNS oplossing. Als securitybedrijf hebben wij vertrouwen hoog in het vaandel staan en dankzij het ECSO keurmerk wordt dit alleen maar bevestigd’, zegt Geert Baudewijns, CEO en oprichter van Secutec. Volgens Baudewijns is het keurmerk ook een zekerheid voor partners en klanten dat ze een bewuste keuze maken met een leverancier die innovatie en dataprotectie serieus nemen.

Contacteer ons

Ontvang alle tech-updates in je mailbox!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.