Nieuws > Secutec News

Secutec sluit partnership met Mastercard RiskRecon voor third-party cybersecurity assessment

 

We zijn verheugd aan te kondigen dat Secutec, als eerste partner in België, een strategisch partnerschap is aangegaan met Mastercard om hun RiskRecon oplossing te verdelen. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in onze voortdurende toewijding aan het leveren van geavanceerde cyberbeveiligingsoplossingen.

Over RiskRecon:
RiskRecon is een krachtig, geautomatiseerd cybersecurity assessment platform dat is ontworpen om de cyberbeveiligingsrisico’s van third parties in een organisatie te evalueren en te beheren. Het levert continu bruikbare inzichten in de beveiligingsprestaties van uw vendoren en leveranciers door gebruik te maken van een combinatie van geavanceerde data-analyse en machine learning-modellen.

RiskRecon maakt een gedetailleerd profiel van elke ontdekte asset, wat tijd en geld bespaart, de efficiëntie maximaliseert en uitvoerbare plannen creëert voor verbeterd beheer van cyberbeveiliging.

 

Voordelen van RiskRecon voor NIS2 Compliance:
De NIS2-richtlijn stelt een hoge norm voor cyberbeveiliging in de hele EU, met als doel de beveiliging en veerkracht van netwerk- en informatiesystemen te verbeteren. De mogelijkheden van RiskRecon sluiten perfect aan bij de NIS2-vereisten door het volgende te bieden:

  • Uitgebreide risicobeoordelingen: Voortdurend bewaken en beoordelen van uw IT-infrastructuur en externe leveranciers, om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de NIS2-beveiligingsnormen.
  • Bruikbare inzichten: Ontvang gedetailleerde rapporten en aanbevelingen om geïdentificeerde risico’s te beperken, zodat u kunt blijven voldoen aan de strenge beveiligingsmaatregelen van NIS2.
  • Verbeterde respons bij incidenten: Versterk uw mechanismen voor incidentdetectie en -respons door middel van realtime monitoring en gedetailleerde kwetsbaarheidsbeoordelingen.

 

Geert Baudewijns, CEO en oprichter van Secutec: “Door onze samenwerking met Mastercard willen we organisaties in staat stellen om proactief cybersecurity risico’s te beheren. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat we, als aanvulling op onze uitgebreide expertise op het gebied van bankfraude, ongeëvenaarde waarde kunnen leveren en een nieuwe norm kunnen stellen voor proactief fraudebeheer en -beveiliging.”


Meer info: www.riskrecon.com

Meer weten over uw third-party cybersecurity risicopositie?

Contacteer ons

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ontvang alle tech-updates in je mailbox!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.