Cases > Secutec is het gespecialiseerde cybersecurity-team van Care Property Invest

"Met Secutec beschikken we over een specialistenteam als waren ze interne medewerkers."

Als grote organisatie met een beperkt aantal werknemers is het moeilijk om alle potentiële securitygaten dicht te houden. Care Property Invest vertelt hoe zij daar toch in slagen.

Care Property Invest is een gereglementeerde, beursgenoteerde vastgoedvennootschap die investeert in zorgvastgoed voor senioren en mensen met een beperking. Ze zijn actief in België, Nederland, Spanje en Ierland, en ze beschikken over 150 gebouwen.

“Secutec SecureSIGHT bood ons een volledige bescherming, met continue penetration testing. Veel meer dan wat we zouden kunnen doen als ik het allemaal alleen moet doen.”

Steven Geniar, ICT Manager

De grootste voordelen van Secutec voor Care Property Invest

  • Volledige ontzorging voor securitynoden
  • Continue pentests, 24/7
  • Oplossingen die altijd up-to-date zijn dankzij sterke samenwerkingen met toonaangevende cybersecurityleveranciers

De slimste oplossing

Steven Geniar werkt al twee jaar als ICT Manager bij Care Property Invest. Hij werd aangenomen om zowel het IT-beleid als de security-aanpak te verscherpen. Enkele pentests later was het duidelijk: er was actie nodig.

“Het was meteen duidelijk dat we een partner nodig hadden die ons kon bijstaan voor specifieke securitynoden,” vertelt Steven. “We kwamen bij Secutec terecht via Belfius en niet veel later was Secutec SecureDNS geïmplementeerd. Die keuze viel snel en makkelijk omdat we dankzij hun samenwerking met de grootste toonaangevende cybersecuritybedrijven, steeds beschikken over de beste inzichten en informatie – zonder dat we daar zelf naar op zoek moeten gaan.”

 

Als een intern specialistenteam

Een jaar later implementeerde Care Property Invest eveneens Secutec SecureSIGHT en SecureCARE. “We zijn een organisatie met 32 werknemers en om onze organisatie echt veilig te houden, heb ik die ondersteuning nodig,” zegt Steven. “Secutec SecureSIGHT bood ons een volledige bescherming, met continue penetration testing. Veel meer dan wat we zouden kunnen doen als ik het allemaal alleen moet doen.”

Overtuigd van de diensten en de samenwerking met Secutec, legde Steven zich meteen toe op een verbintenis van drie jaar. “We zijn erg overtuigd van de mogelijkheden – ons bestuur was ook meteen mee in het verhaal. We beschikken over een specialistenteam waar we bij vragen of problemen altijd beroep op kunnen doen, als waren ze interne medewerkers.”

 

Volledige ontzorging

“Dankzij de wekelijkse rapportages heb ik te allen tijde een volledig overzicht op de staat van ons netwerk,” vertelt Steven. “Daarnaast zijn er eveneens onmiddelijke meldingen als er een blokkering of incident is. Zo ben ik meteen op de hoogte en weet ik ook wat ik moet doen om het te verhelpen. Dat maakt het voor ons een compleet product.”

 


Probeer Secutec SecureDNS gratis

Schrijf je in voor een gratis proefversie van 4 weken

You might like this too

Secure DNS

Efficiënte, proactieve beveiliging bij VAB

Secure DNS

SPW

Ontvang alle tech-updates in je mailbox!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.