Nieuws > Secutec News

Blijf een stap voor op phishing- en cyberaanvallen met Secutec SecureDNS

 

Als organisatie met meerdere netwerkgebruikers ben je steeds op zoek naar de meest doeltreffende manier om dat netwerk te beschermen, toch?

Jammer genoeg is het niet langer voldoende om alleen een firewall en anti-malware te installeren. Om vindingrijke hackers geen voet tussen de deur te bieden, heb je extra bescherming nodig.

De belangrijkste tekortkoming van standaard cybersecurityoplossingen, is dat ze niet snel genoeg zijn in het herkennen en blokkeren van nieuwe bedreigingen. Ze detecteren de dreiging namelijk pas op het ogenblik dat deze al is binnengekomen op het netwerk.

Daardoor blijft je netwerk – en dus je bedrijfsgegevens – onbeveiligd tegen bedreigingen die nog maar nét bestaan, maar die je bedrijf aanzienlijk kunnen schaden. Daarnaast is er ook nog de kans op reputatieschade, of dat uw bedrijf tijdelijk niet bereikbaar is door de gevolgen van een aanval op uw netwerk.

Het is dus een kwestie van die nieuwe gevaren altijd een stap voor te zijn. Met een extra laag bovenop je bestaande pakket reduceer je mogelijke schade binnen je netwerk tot een minimum. En nu kan dat met een toegankelijke en onmiddellijk geïnstalleerde oplossing van Belgische bodem: Secutec SecureDNS.

Meer informatie? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons

Contacteer ons

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ontvang alle tech-updates in je mailbox!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.